Café - Restaurant 't Vliegend Paard

Restaurants Nieuwkoop
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Dorpsstraat 62 Kaart
Plaats
2421 BB  Route Nieuwkoop
Telefoon
0172 571 118
E-Mail
info@vliegendpaardnieuwkoop.nl
Website

Informatie

Midden in het dorpscentrum van Nieuwkoop vind je ons café-restaurant. Gevestigd in een prachtig 16e eeuws pand. Bij ons ben je de hele dag welkom! Wij serveren lunch, diner, borrel en koffie. De menukaart van ’t Vliegend Paard is toegankelijk voor iedereen. Van een herkenbaar gerecht als “saté van varkenshaas” tot de moderne klassieker “salade geitenkaas”. Zo is er voor ieder wat wils. Van woensdag tot en met zondag ben je van harte welkom voor de lunch. Van 17.00 tot 21.00 uur kun je bij ons de lekkerste gerechten van de dinerkaart bestellen. Nieuwkoop is omringd met prachtige natuur en zo ook ons terras. Het terras grenst aan een schitterend wandelgebied. Via de aanlegsteiger vaar je binnen enkele minuten naar de Nieuwkoopse Plassen of de Noordeinderplas. Ben je toevallig in de buurt met jouw boot en heb je trek in een kopje koffie, iets te eten of een borrel? Leg bij ons achter eenvoudig jouw boot aan. Naast lunchen, dineren en borrelen kan je bij ons ook jouw feest vieren. Ons team helpt jou graag bij de organisatie van een gezellige verjaardag, jubileum of personeelsborrel.

Café - Restaurant 't Vliegend Paard is gevestigd op Dorpsstraat 62 . Het volgende wordt aangeboden: Restaurants In Nieuwkoop zijn er 9 andere Restaurants. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Brunch, Borrelhapjes, A la carte menu, Kindermenu, Authentiek / traditioneel, Tuin, Live muziek, Eetcafé, Speelgoed, Exclusief, Terras, Lunch, Diner, Buffet, High tea, Zakelijk, Luxe, Vegetarisch, Bar, Vergadering.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Café - Restaurant 't Vliegend Paard

Give stars

Openingstijden

Onze keuken sluit om 21.00 uur.

Betalingsmogelijkheden

Visa , Cash , MasterCard

Categorieën

Restaurants
0172571118 0172-571-118 +31172571118

Kaart Dorpsstraat 62

Loading map...